söndag 14 oktober 2012

Allt blir inte som man tänkt sig.

Det händer faktiskt att man valt fel, att man tagit sig vatten över huvet eller hoppat i galen tunna. Jojomensan, så blev det för mig. Det här med att leda gympapass igen, hmm det var inte alls så som jag hoppats eller trott. Allt blev fel från början liksom.
Om man ska lyckas så måste det finnas en otrolig motivation och glädje i det man gör. Den glädjen infann sig inte riktigt och motivationen kom inte heller till mig. Jag gillade inte det färdiga programmet, jag gillade inte musiken och det kom väldigt få till passen. Jag som har ledig dag på onsdagar kände mig uppbokad och hade svårt att njuta av ledigheten samt pressad att prestera underverk. Nej... jag sa ifrån jag ville inte jag sa NEJ. Nu kan man undra vad detta har med friska tankar att göra? Jo det är just det att man ska kunna säga nej när det inte känns bra. Visst har jag dåligt samvete för att jag lovat och sedan hoppat av, men det går säkert över. 
Dagens tips: Lyssna på kroppens signaler och våga säga nej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.