lördag 27 december 2014

Träningsmotivation!

Hej och på återseende kan man kanske säga eller
God fortsättning går också bra. Det var nästan ett år sedan jag gjorde inlägg här, men nu har jag gjort ett val. Jag ska försöka hålla igång mina tre bloggar och skriva var tredje dag på dem. Start i januari. Galen?? Nej men jag brinner för friskvård, för hem och inredning och sist men inte minst för Trädgård.  Jag testar i alla fall ett tag. 
 
Madonna(2014)
Bilden lånad från nätet.
 Motivation var det ju det skulle handla om idag.  Hur får man det? Ja det finns ju många sätt men för mig funkar en pådrivande person / kompis väldigt bra, Dagliga eller ofta förekommande kommunikation som handlar om träning, hälsa och välbefinnande får mig att tända till.  Att peppa varandra och stötta varandra i träning är bra. Just positiv feedback funkar mycket bra. Som  allt här i livet skulle jag vilja säga. Att läsa och bli inspirerad av hälso- tidningar funkar också. Gruppträning är bra för mig, jag tar i lite extra då vill liksom inte ge upp i första taget. En annan sak som jag tränat på ett tag är, att se sig själv efteråt i huvudet och i tanken. Den känslan när man är klar med sitt träningspass och den endorfinkick man faktiskt får. Det är den man ska ha i focus när det stretar lite emot att ta sig till träningslokalen. Ok jag är kanske ingen expert men lite kunskaper har jag faktiskt och mental träning är bra. Jag är ju till åren kommen      skulle väl några kanske säga men jag känner mig rätt pigg och alert ändå.
 
Jag brukar tänka på att självaste Madonna faktiskt är äldre än mig Fniss!   

Då ska väl ändå jag kunna kämpa på lite. Motivation igen. Förebilder alltså.. Det är bra!  Nu kanske ni tror att jag inte tränat på ett år, men se då tror ni fel för jag har varit tokaktiv hela tiden. Ibland mer och ibland mindre.
 
Dagens tips! Ge dig själv träningsmotivation.
 
Vi hörs då../ Pia

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.