lördag 18 juni 2016

Motivation.


Var hittar man den? Jag letar och tänker men inte sjutton kommer den av sig själv. Så nu är det bara för mig att ta tag i saken. Jag kommer och har redan surfat runt lite och läst på bloggar som handlar om motion och det sunda livet ni vet. Ja, jo det sporrar lite. Tittar på min egen blogg och tänker på hur bra det var då i somras. Jag ska börja mjukt i alla fall det säger erfarenheten till mig. Den där träningsvärken som man får efter uppehåll, den är inte kul. Fast nu så står regnet som spön i backen så det blir ingen uteaktivitet idag eller?. 

Då bestämmer jag mig för att göra 50 situps och några rygglyft sen lite hantelövningar. Klara färdiga gå.... Åhhh så svårt det ska vara.

2 kommentarer:

 1. Hejsan,
  Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
  Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Karin

  SvaraRadera
 2. Really a beautiful blog.It is very astonishing and marvelous design.

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.