lördag 2 mars 2013

Den starkaste faktorn!

Gissa!.. Nej, jag skämtar lite.... jag tror, för jag vet faktiskt inte men.. jag tror att det är VILJAN! Om man vill något så går allt bra.
 Ta vad som helst..tex. sluta röka/snusa vissa klarar det andra inte varför? Jo det är viljan som styr. Sen kan vi ta träning ...bara man vill så går det.  Starta eget.. Viljan som styr igen och faktiskt den kraften av att vilja något driver oss dit. Ja det är ju mina funderingar och jag har en gång för länge sedan slutat röka men det gick inte förrän jag själv verkligen ville. Jag har startat eget därför att jag verkligen ville prova. All kraft av vilja leder en rakt dit man vill. Men man kan inte vilja något så där halvhjärtat utan viljan ska vara så pass stark att den mosar allt annat motstånd. Är ni med? Läs vad Gunde säger här nedan!
Gunde Svan at Nordic Steel Day 2009
Källa!

Nu vill jag bli smal igen, så som jag en gång varit och det är inte så himla lätt, men jag vill  Alltså så kommer jag att lyckas. Bra va? Min teori! (Jag hoppas att jag har rätt)
Jag ska berätta en händelse om när jag och min käre bror skulle åka och lämna blod i en blodbuss som stod nära en brädgård.. Vår pappa sa
-Kan ni ta hem en spånskiva till mig då? Näe det går inte, Sa vi i kör. Jodå, sa pappa bara viljan finns så går det. Javisst, så klart det gick  fast vi inte riktigt ville det för det var ju det det handlade om, vi ville faktiskt inte.
Dagens Tips: Vill!


3 kommentarer:

 1. Jag håller med. Tror ofta man vill lite så där halvhjärtat.

  SvaraRadera
 2. Den här bloggen är ju jättebra - att jag inte har upptäckt den förut!
  Så ledsamt det som hände din bror.
  Kram till dig och må så gott!

  SvaraRadera
 3. Ja, viljan kan förflytta berg! Är det inte det man säger...
  Kram Helen

  SvaraRadera

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.