tisdag 13 augusti 2013

Slut på sötebrödsdagarna...

Jag menar då,  att nu är det hög tid att öka på motionen igen. Jag har visserligen hållit igång med promenader eller powerwalkat som en del säger. Jag har både simmat och cyklat. Har tränat armar och mage men inga konditionspass av det tuffaste slagen har det blivit. Jag saknar dom, det är ju ändå då konditionen ökar och man får den där extra orken. För att få inspiration så kollar jag in hälsobloggar, jag läser om träning och jag tittar på bilder av friska och sunda människor som oftast ser så glada ut. En sporre för mig.  Om ni vill så kolla in Lindas blogg hon verkar ha en störtskön syn på livet. Bra tips på lite av varje.

Nu är det alltså dags att planera sin träning, kolla schemat och lägga in mina pass i kalendern så att den blir av. Det betyder att om det står träning på torsdag kl. 19 så är det just det som gäller. Jag är upptagen då vad som än händer (nästan). Nu ska jag bara se till att bli av med min förkylning och öronvärk, sen jäklar ska det bli ordning igen.

Dagens tips: Var beslutsam!

1 kommentar:

 1. Jag tänkte starta igång en Träningsutmaing IGEN!

  Denna utmaning går mest ut på att hålla igång och röra på sig på en viss nivå under en viss tid varje vecka. Bestäm dig, utifrån ditt nuläge, hur mycket träning per vecka känns som realistiskt men ändå som en utmaning för dig. Är du nubörjare så börja med 30 min pass (förslagsvis raska promenader blandat med lite lite jogg) 3 gånger i veckan. Hur mycket vill du träna för att känna dig nöjd? För mig handlar det om runt en timme 3ggr i veckan!Kör igång redan idag!

  Kom ihåg att du tävlar mot dig själv, på dina villkor och utifrån dina egna förutsättningar! Du gör detta för din skull, en sådan här satsning på dig själv är du alltid värd!
  Veckovis kommer jag presentera veckans utmaning, varje vecka på tisdagar kommer en ny utmaning

  Rapportera varje dag du tränat och länka till mig så jag ser att ni tränar! (Jag länkar tillbaka till er vid varje utmaning så alla kan följa er träning) Skriv gärna en kommentar på min blogg också så jag inte missar någon.

  Vill du vara med? Anmäl dig här på min blogg genom att kommentera: http://husinspirationinredning.blogspot.se/2013/08/traningsutmaning_13.html

  SvaraRadera

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.