onsdag 14 januari 2015

Om att byta kostvanor.


Två veckor nu sedan jag valde att bli demi vegetarian eller halv vegetarian kan man också säga. Jag äter fisk och fågel. Men jag försöker begränsa kolhydraterna samtidigt. Svårt? Ja faktiskt men jag lär mig så sakteligt. Det funkar bra jag saknar, hör och häpna.. korv. Jag är en korvoman men det finns ju korvar som är vegetariska, har inte testat ännu. Några speciella effekter har jag inte märkt av. 
Dagens middag blev bönbiffar med rött ris och rödkålssallad med spetspaprika. Visst ser det gott ut?
 

Det var gott, riktigt gott ska jag säga. Receptet på bönbiffarna eller burgare hittade jag på Icas receptsida.  Tittade just på Gokväll där det var linser i fokus. Det ska bli nästa utmaning, att laga till en god linsrätt. I dag har jag också inlett ett 6 veckors träningsprogram för en plattare mage eller som jag ser det en starkare bål för att klara av dagliga påfrestningar i jobbet och på fritiden. För att slippa värk i rygg m.m. Bålens muskler eller core är verkligen min svaga punkt i träningen. Nu ska det bli ändring även där.
/ Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.