söndag 7 april 2013

Att unna sig..


Wooow vad längesedan jag gjorde något inlägg här.

Just nu är jag
sundare och friskare än på länge. Jag antog ju utmaningen 100 pass på fyra månader som startade den 1:a februari och tro mig eller ej... jag är uppe på 66 pass nu. Det går jättebra och det är såååå skönt. Skönt att känna sig lättare, smidigare, piggare, gladare och starkare..
 
 Utan att skryta eller verka kaxig så känner jag mig faktiskt snyggare också. Fräschare på något vis. Hyn är rosig och syresatt. Magen som inte på långa vägar är platt är ändå lite fastare och hållningen lite bättre. Jag vaknar tidigt och känner mig utsövd, jag vill gå upp och jag vill komma på ett sätt att få träna under dagen. När jag ger mig ut på morgonens skidtur, simtur eller powerwalk så är det med full glädje och iver. Jag tycker det är kul och skönt. När jag traskar iväg på lunchrasten så är det likadant, jag unnar mig en liten stund till mig själv och mitt välbefinnande. När torsdagskvällen kommer så ser jag fram emot träningspasset och det är likadant på lördagsmornarna. Nu tänker ni säkert att det där inte är "friska tankar" hon är bara galen och besatt.
 
Visst vill jag gärna gå ner några kilon, jag vill komma i mina sommarkläder. Fast det är inte A&O. Det viktigaste är att jag mår superbra. Jag hade inte tänkt att äta sliskiga och söta kakor, inte heller dricka vin på ett tag men jag unnade mig både vin till maten och en söt god kaka till kaffet idag. Så jag är inte galen eller besatt! Jag är bara såååå nöjd.

Dagens Tips: Hitta tid för träning! Det lönar sig.
/ PIA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.