onsdag 25 januari 2017

Den gyllene hälsodrinken.


Sedan 10 veckor tillbaks så startar jag min dag med denna dryck. Den består av ljummet vatten, ingefära, pressad citron och en tesked gurkmeja. 


Det är idealiskt för att avgifta kroppen, bränna fett samt få i sig C-vitamin och antioxidanter. Att dricka denna saft varm ökar kroppstemperaturen något och aktiverar rätt typ av termogenes för att starta fettförbränningen.
Denna tonic lindrar också inflammation och magsmärtor samt lindrar förstoppning. Den är mycket användbar och hälsosam. 
Gör kroppen mer basisk: Citroner smakar surt och utanför kroppen har de ett pH värde på lägre än 7, men när de intas omvandlas de i kroppen till basiskt värde, pH högre än 7. Detta gör dem till en av de mest basiska råvarorna som finns! För mycket surhet leder till inflammation och sjukdomar och det är viktigt att äta en basisk kost, snarare än sur. Cancer trivs som bäst i sur miljö så fokus på en mer basisk miljö kan minska risken för att cancerceller börjar växa.
Tidningen "Phytotherapy Research"  publicerade en studie som gjorts på 60 frivilliga volontärer med diagnostiserade depressionssymtom.
I studien visade det sig inte enbart vara bra mot just depressioner utan även att gurkmejan kunde ge lika bra resultat som vissa receptbelagda mediciner. 
 Billig medicin tycker jag.
/Pia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.