måndag 2 april 2012

Frosseri!

KällaIbland så går det inte att vara ståndaktig, det är liksom stört omöjligt. Tänk att komma in i personalrummet och mötas av ett enormt påskägg fyllt av godis, choklad, och annat gott. STÅ EMOT! Så säger hjärnan till mig och jag gör det, visst jag klarar det galant.  Inte nog med det.Sedan ligger det en liten påskgåva från en snäll förälder och gissa vad? Självklart goda praliner från Lindor.... Fan också! kastar jag dem i soporna? Nix!

Nej, utan jag tuggar gladeligen i mig två stora runda smaskiga praliner i bilen på väg hem. Jaha då kan jag ju lika gärna fortsätta...
( så otroligt dumt att tänka så).
Fast jag fortsätter, i skåpet ovanför kylen ligger det en påse ostbågar"less fat" som maken köpt. Häller upp en stor mugg och bara äter och äter och äter tills det är slut.
Frosseri det är precis vad det är. Ingen självbehärskning här inte inte en uns av karaktär finns det idag. Äsch och usch ! Nya tag i morgon !

Dagens tips: Inleds inte i frestelse... Fniss!  Tro på dig själv.

1 kommentar:

  1. Precis så där är jag med...kan stå emot frestelser jättebra, känner mig duktig. MEN så tar man en bit eller två, och så är det igång..."kan ju lika gärna fortsätta" VARFÖR gör man så...grrr

    SvaraRadera

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.