lördag 14 april 2012

Tillsammans!

Att avsluta en arbetsvecka tillsammans med goda vänner  eller kollegor och tex. spela bowling..Det är friskvård på högsta nivå. Då varvar man ner samtidigt som man utövar en fysisk aktivitet, dock väldigt lite fysik men ändå. Glädjen finns med och många skratt kan det bli. Seriöst eller inte, på elitnivå eller bara på skoj..Spelar ingen roll för det är den sociala biten jag är ute efter.
Jag hade en mycket trevlig eller jag kanske ska vara mer rakt på sak...... en skitrolig kväll i går.

Vi startade med en öl och sedan en timmes spel med massor av feedback, roliga kommentarer blandat med en klapp på axeln när det gick åt skogen. Så behövligt! Så skönt och så lättsamt.

East City: East Citys buffé är mycket populära. Mongoliska barbecuebuffé, asiatiska buffé samt sushibuffé är alla både uppskattade och omtalade!East City: Missa inte den delikata och omtyckta Sushi. Ett bra urval av Sushirätter som fylls på löpande.
Sedan ett besök på restaurang, vi valde Mongolisk buffé  Mums! Man plockar vad man vill ha och så Wookas det medans du väntar, nyttig mat! Magert kött från älg, hjort och lamm finns Fisk, skaldjur och massor med fräscha grönsaker. Det finns friterat och goda såser samt smarrig efterrätt, Det ingår...
Dagens TIPS: Gör något roligt tillsammans!
Om man bara bjuder lite på sig själv, slappnar av lite så är det enkelt. Alla har något att tillföra och delad glädje är ju dubbel glädje. Det blev inte så dyrt heller...jag kom under 200:-

PIA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.