torsdag 6 december 2012

Kvällsgott!


I dag ska jag visa lite av den mat som jag äter nu. Det här är en liten kvällsrätt bestående av köttbullar, avocado, ostrullar och lite färskost pepparrot. Jag har fortfarande väldigt svårt att fatta hur man ska kunna gå ned i vikt när man äter feta ostar, avocados och majonäs i stället för potatis. Jag tycker det är gott och blir så klart mätt. Väger mig gör jag inte innan söndag. Ska bli spännande att se vad som hänt.

Källa

Jag har hittat en bra sida där man kan se hur mycket man ska äta på en dag och om just min typ av diet och många andra. Matdagboken  Det kostar ingenting, men man kan välja att betala för att få mer vilket absolut inte är nödvändigt. Man kan med hjälp av tabeller och annat se exakt vad och hur mycket man ska äta för att nå sina mål. Man kan lägga till sin träning/motion också för att se hur mycket energi man gjort av med. Där finns också recept, bloggar och artiklar.

Dagens Tips: Om du vill ha lite kost hjälp så kolla in matdagboken.
/ Pia

1 kommentar:

  1. tack för tipset. ska bli spännande att se hur det går med dina förändrade vanor. kram Nilla

    SvaraRadera

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.