söndag 9 december 2012

Resultat och reflektion.

Källa
Spännande att kliva upp på vågen i morse. Nästan så att jag inte vågade titta för tänk om det hade gått åt fel håll. Men det hade det inte. 1,5 kg neråt.. BMI: från 27,3 till 26,9 Hurra! Ja.. då fortsätter jag min resa,  min viktresa med  LCHF.
 
Tyckt och tänkt:
Jo, att det konstigt att äta majonäs, fet yogurth, bara ost utan macka. Att det är väldigt gott. Att jag tycker det är roligt att laga mat igen..Hade tappat lusten för det faktiskt.

På jobbet: väldigt enkelt bara att skippa potatisen eller ris,pasta och äta grönsaker andra. Det gäller att kolla matsedeln bara för ibland så funkar det inte. Då blir det sallad från pizzerian eller matlåda. När det bjöds på hembakta saffransbullar med mandelmassa så var jag lite sugen men bara lite.. Jag kan motstå frestelser. Duktiga jag...

Värst är frukt och bröd det saknar jag väldigt mycket, mest frukt när jag känner mig lite låg.
Magen som sagt funkar bra ingen uppblåst konstig känsla däremot lite trög mage som jag ska lösa med linfrön och ännu mer vatten.
Så ja, inget mer om detta förrän nästa söndag. Jag lovar!

Dagens tips: Lös problemen istället för att fastna i dem.
/ Pia

1 kommentar:

 1. DUKTIG!
  Själv har jag gått ner 5,4kg nu men det har tagit låång tid!
  NY UTMANING
  UTMANING TVÅ:
  -Springa minst 5km
  -Prova Tabata. Nu när det är kyligt och svårt att motivera sig att komma iväg är Tabata perfekt att träna hemma. Ladda hem appen Tabata Timer på mobilen och testa 3övningar: Planka, armhävningar, rygglyft
  -Besvara dessa 7 frågor!
  1. Då tränar jag allra helst
  2. I mina öron när jag tränar
  3. Mål med träningen
  4. Favoritmat
  5. Då mår jag som bäst
  6. Därför tränar jag
  7. Där tränar jag helst

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du skriver ett par ord! Om du inte har något konto så kan du kommentera ändå, välj som anonym ock skriv ditt namn i kommentaren om du vill.